Vi hjelper deg å bygge nettverk

Vi tror på vekst gjennom samarbeid. Da er nettverk og kjennskap til hverandre nøkkelfaktorer. Derfor støtter vi opp om kontorfelleskap, samlokaliseringer og møteplasser i hele Hallingdal, fra Flå i sør til Hemsedal i nord, og Geilo i vest. De ulike kontormiljøene har ulike eiere og profiler, men alle tilbyr utleie av kontor eller møterom.

Hallingdal Næringshage har ulike kontortider ved de ulike lokasjonene. Ta derfor gjerne kontakt på forhånd for å avtale møtested og møtetid. 

Hallingdal Næringshage er knyttet til flere kontorfellesskap og lokasjoner i Hallingdal.

Flå Veksthus

Et kraftsentrum for ny verdiskapende virksomhet, med kontorplasser og servicetorg for både gründere og eksisterende virksomheter.
FLÅ

Nesbyen Næringstun

Næringstunet vil være en nettverksklynge der ulike bransjer og næringer deler kontorer, idéer, samarbeider, og bidrar til verdiskaping og vekst.
NESBYEN

DBC-senteret

DBC Senteret på Gol har huset Hallingdal Næringshage helt siden den ble etablert i 1999. DBC-senteret har møterom og kan tilby kontorer med ulike leieløsninger.
GOL

Hemsedal Veksthus

Sentralt i Hemsedal ligger kontorfellesskapet Hemsedal Veksthus, blant annet med Hemsedal Turistkontor. Her er det mulig å leie kontorplass, avholde møter og treffe nye bekjentskaper.
HEMSEDAL

Torpomoen

Torpomoen er sentralt plassert i Hallingdal med god kapasitet på utleie av undervisningslokaler inkludert overnatting. Området er meget godt egnet til de fleste typer kurs, øvelser, samlinger og private arrangement.
ÅL

Tanken Coworking

Det gamle meieribygget på Ål er omgjort til kontorfellesskapet Tanken Coworking. Lokalene er pusset opp til et moderne kontorbygg med private kontorer og et åpent kontorlandskap.
ÅL

Geilo Reiselivssenter

En rekke aktører som særlig jobber innenfor reiseliv, fjell og natur holder til i disse lokalene, midt i Geilo sentrum.
HOL

Her er et utvalg av våre faste møteplasser

Vi skaper møteplasser der folk og bedrifter kan møtes innenfor og på tvers av bransjer, næringer og geografi. Vi samarbeider med flere om arenaer og enkelte arrangement. Under kan du se noen av de møteplassene som er gjentakende. Arrangementskalenderen viser hva som som er planlagt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet godtar du å motta informasjon og markedsføring fra Hallingdal Næringshage. Du aksepterer samtidig vår personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Skroll til toppen