Løft Hallingdal - et innovasjonsprogram

 

Om programmet

Har du et prosjekt, eller en ide? Representerer du en bedrift? Ønsker du å videreutvikle den, forbedre den, sette nye mål eller se på nye forretningsmuligheter og realisere vekst? Da er dette innovasjonsprogrammet noe for deg!

Programmet passer for deg som har:

En bedrift, ide eller prosjekt du vil videreutvikle og forbedre. Et ønske om å re-evaluere og stressteste forretningsideen og forretningsmodellen din. Et ønske om å sette innovasjon ut i praksis, og en vilje til å lykkes. Det er også fint om du kjenner en virkelig motivasjon til å jobbe systematisk for å realisere vekst og utvikling. Det passer for deg som ønsker å ta Hallingdal videre!

I løpet av programmet får du:

• Teste og evaluere hvordan bedriften/ideen/prosjektet din fremstår for kundene dine ved hjelp av S-E-A-M (Systemic Entrepreneurship Activity Method) • Diskutere og jobbe med formålet og visjonen din. • Reflektere over de ressursene du har til rådighet og utvikle og teste forretningsideene og forretningsmodellene dine • Innspill, motivasjon og inspirasjon fra de andre deltakerne • Individuell oppfølging av fra flere av våre rådgivere og faglig påfyll fra noen av Norges fremste på innovasjon • Et nettverk som kan hjelpe deg å nå dine mål. Dersom du har en konkret spin-off eller et konkret forbedringsprosjekt, kan det utvikles konkrete handlingsplaner for dette.

Hvordan gjennomføres programmet?

Programmet består av 10 sesjoner fordelt over 3 fysiske samlinger med lunsj til lunsj og 5 digitale samlinger på 90 minutter. Mellom samlingene jobber vi aktivt med å utvikle prosjektet ditt. Du kan også samhandle digitalt med alle de andre deltakerne og vi har fokus på å bygge nettverk på de fysiske samlingene. Underveis i programmet så får vi besøk av flere av norges fremste innovasjonsledere, som Yngvar Ugland fra Dnb new tech lab og mannen bak Vipps og Truls Berg fra Open innovation Lab – Norges største nettverk av innovative selskaper.

PROGRAM høsten 2022

Innovasjonsprogram nr. 14 starter 13.september 2022


Fysisk samling 1: 13.-14.september (lunsj til lunsj)

Sted: Vestlia resort, oppmøte kl 11.00

Digital samling 1-  20.september kl 09.00-10.30

Sted: Teams kanal (Invitasjon blir sendt i forkant)

Digital samling 2- 22.september kl 09.00-10.30

Sted: Teams kanal (Invitasjon blir sendt i forkant), 

Fysisk samling 2: 27.september (lunsj til lunsj)

Sted: TBD 

Digital samling 3- 11.oktober kl 09.00-10.30

 Sted: Teams kanal (Invitasjon blir sendt i forkant)
 

Digital samling 4- 13.oktober kl 09.00-10.30

 Sted: Teams kanal (Invitasjon blir sendt i forkant)
 

Digital samling 5- 18.oktober kl 09.00-10.30

 Sted: Teams kanal (Invitasjon blir sendt i forkant)
 

Fysisk samling 3, avlsutning med presentasjoner: 25.-26.oktober (lunsj til lunsj)

Sted: TBD


Spørsmål? Kontakt oss!

Hallingdal Næringshage, ved Adnan Helja – 90 99 82 29ah@nhage.no

Meld deg på her: https://hallingdal.entreprenerdy.com/apply

Mer enn 112 VIRKSOMHETER/prosjekter HAR DELTATT. RESPONSEN og resultatene TALER FOR SEG SELV

ET KOMPETANSEPROGRAM FOR INNOVASJON I PRAKSIS

– 3 fysiske samlinger, 5 digitale sesjoner og totalt 10 sesjoner. 

– Vi jobber med ditt prosjekt, produkt eller tjeneste med en strukturert og gjennomarbeidet metode for å optimalisere og sikre suksess.

Du og din bedrift/prosjekt sitter igjen med et bunnsolid innovasjonsprosjekt og har lært en metode som garantert vil endre måte dere bygger prosjekter, utvikler ideer og skaper entusiasme og forankring i og utenfor egen bedrift.

Dere vil bli utfordret av kursledere og de andre deltagerne på prosjektet underveis på å være tydelig/konkret/presis på alle deler av prosjektet, og vil i etterkant sitte igjen med et godt fundamentert prosjekt og ikke minst ha lært en arbeidsmetode for hvordan jobbe effektivt med innovasjonsprosjekter fremover. 

Vi hjelper deg å lykkes

Skroll til toppen