Den store yrkesmessa – Fremtidens arena

Yrkesmessa er for elever i ungdomsskoler og videregående skoler i Hallingdal. Målet er å vise bredden og mulighetene for jobb i Hallingdal, og gi næringslivet, det offentlige og skolene mulighet til å presentere yrker og utdanninger.

Yrkesmessa arrangeres i regi av Regionrådet for Hallingdal, annet hvert år på Storefjell Resort Hotel på Golsfjellet. Målet er å gi elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Hallingdal god veiledning om hvilke utdannings-, fagopplærings- og yrkestilbud som finnes i og utenfor Hallingdal. I tillegg er ambisjonen å informere og bevisstgjøre elevene om hvilke valgmuligheter de har i forhold til sine interesser og ønsker.

Gjennom arrangementet ønsker vi å gi ungdom bedre innsikt i mangfoldet som finnes i lokalt næringsliv, og hvilke muligheter de har for jobb i Hallingdal etter endt utdanning. Opplæringskontorer fra ulike bransjer og en rekke lokale bedrifter inviteres derfor til å fortelle om sin arbeidshverdag og vise mulighetene som finnes. Elevene oppfordres til aktiv deltakelse og utprøving av alt fra verktøy, maskiner, matlagning og annet som benyttes i de ulike yrkene. Representanter fra ulike høgskoler og fagskoler er også representert.

Se noen smakebiter fra Yrkesmessa 2020

Ja takk, jeg ønsker å motta nyhetsbrev om aktuelle aktiviteter

Ved å melde deg på nyhetsbrevet godtar du å motta informasjon fra Hallingdal Næringshage. Du aksepterer samtidig vår personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.
Skroll til toppen