Aparta boligstyling og interiør

Aparta bistår hytte- og boligselgere i Hallingdal med styling av bolig før salg, og driver en anerkjent interiørbutikk med samme navn midt i hjerte av Nesbyen sentrum.

«Aparta» er et lokalt uttrykk for noe «ekstra fint og annerledes». Med firmanavnet ønsker gründerne bak å vise den lokale forankringen til Nesbyen og Hallingdal, samtidig som navnet sier noe om hva en ønsker å gi kundene.

Foruten rådgivning på hva som skal til for å få frem kvalitetene i din bolig i prospektfoto og på visning i forbindelse med salg, kan Aparta være en totalleverandør som inkluderer rådgivning på farge- og materialvalg, løsninger og annet , både til utbyggere og privatkunder. Både ved nybygg og renovering av boliger og fritidsboliger.

Aparta driver også en anerkjent interiørbutikk i sentrum av Nesbyen, hvor kundene kan kjøpe mye av det som vises på visningshytter. Her tilbys foruten interiør og møbler, også spesialtilpasset solskjerming. Aparta er også eneforhandler i Hallingdal av de anerkjente danske designmøblene fra Carl Hansen & Søn, som blant annet produserer de kjente «Y-stolene». De er også frittstående forhandler av norske Jensen senger.

Du kan følge Aparta på Instagram og Facebook, eller lese mer her.

Aparta boligstyling og interiør

Les om andre medlemsbedrifter

Ja, jeg vil vite mer om medlemsskap i Næringshagen

Skroll til toppen