Helselaben Helsesenter

Bedriften har en helhetlig tilnærming til et sunt liv. På treningssenteret i Hemsedal kan du trene alene, i grupper eller med personlig trener (PT). Du kan velge blant et stort utvalg behandlinger; fra kiropraktor og manuellterapi, til massasje og ernæring. Her samarbeider ulike faggrupper sammen for å tilby en komplett helsepakke.

Bedriften har merket koronakrisen på kroppen, men satser for fullt, både med oppgraderinger og utvikling. Det inkluderer en planlagt ombygging av lokalene i Hemsedal nå i desember, for å gjøre lokalene mer koronavennlige, med blant annet skillevegger. Det jobbes også med å lage en brandbook til en nysatsning på digital helseoppfølging. Det jobbes også med digitalisering av adgangskontroll, overvåking og treningsoppfølging.

Helselaben har benyttet seg av flere deler av virkemiddelapparatet i år.

  • Det inkluderer 700.000 i bedriftutviklingstilskudd fra Innovasjon Norge.
  • Bedriften har også søkt og fått godtkjent Skattefunn-prosjekt fra Forskningsrådet. Ambisjonen er å utvikle digital støtte for livsstilsending. Målet er å utvikle et digitalt verktøy for å støtte opp et nytt konsept for livsstilsendring. Dette inkluderer en app som bygger på forskning innenfor livsstilselementene kosthold, aktivitet, søvn og motivasjon.

Helselaben skal også være med på Konkurransekraft og vekst i januar. Helselaben har også utviklet nye nettsider i 2020. Vi gratulerer!

 

skjermdump

helselaben

Les om andre medlemsbedrifter

Ja, jeg vil vite mer om medlemsskap i Næringshagen

Skroll til toppen