viser workshop som gir konkurransekraft og vekst

Konkurransekraft og vekst

Hvordan oppnå økt konkurransekraft? Hvordan kan data, digitalisering og teknologi skape merverdi både for din bedrift og kundene dine?

 

Konkurransekraft og Vekst er et program i forretningsutvikling som strekker seg over fire uker, fra 25. januar til 17. februar 2021, der digitale workshops er hovedingrediensen. Gjennom det effektive programmet vil bedrifter lære å anvende enkle metoder for å oppnå økt konkurransekraft, med bruk av innovasjon, data, digitalisering og teknologier. Deltakerne jobber med kunder og problemstillinger fra egen virksomhet, noe som gjør programmet både relevant og resultatorientert.

Meld deg på nå!

Programmet leveres av DigitalNorway og er et samarbeid med destinasjonsselskapene i Hallingdal og Hallingdal Næringshage. Deltakere må være del av minst ett av de etablerte nettverkene nevnt over for å kunne delta kostnadsfritt. Det er altså gratis å delta, og det påløper kun bruk av egne timer.

Se opptakk av webinar om programmet fra 18. november her.

Hva innebærer deltakelse?

De som melder seg på Konkurransekraft og Vekst får et digitalt oppstartsmøte 25. januar 2021, fulgt opp av 1-1 møter mellom deltakerbedrift og DigitalNorway. Det blir deretter workshops og egenarbeid i perioden 1.-17. februar. Hele programmet er dermed avsluttet på under fire uker, og før vinterferie-perioden.

Som følge av korona vil programmet nå bli gjennomført heldigitalt, men også uten krav til egenandel. Hver bedrift må imidlertid stille med minimum to deltakere, gjerne tre, for på den måten å sikre et godt og varig utbytte for virksomheten. Det handler også om at workshopene vil dreie seg om case fra egen virksomhet og at det er mer fruktbart å ha kollegaer å samarbeide med. Hver deltaker må regne med 24-28 timers arbeidsinnsats, noe i forkant av workshop, under selve workshopene, og noe i mellom.

Meld deg på nå!

Mer om programmet

Ordningen er en del av Omstillingsmotor, et partnerskap som både Innovasjon Norge og DigitalNorway er en del av. Bli bedre kjent med DigitalNorway og programmet Kompetansekraft og vekst her. Vil du vite hvilke erfaringer andre har gjort ved å delta? Les hvordan Norsvin økte sin konkurransekraft gjennom programmet her.

Andre spørsmål?

Ta kontakt med Hallingdal Næringshage ved Bernt Ivar Bergum90821657

Skroll til toppen