Lanserer digital Hub-pub for IT-miljøet

Nå åpner Hub-pub i Hallingdal, en digital møteplass for IT-folk. Til våren åpner Bruse-Hub sin egne fysiske møteplass.

 

Det er IT-Hub Hallingdal som står bak “Hub Pub”, og den digitale møteplassen vil gå av stabelen på nett alt fredag 26. februar, fra der hvor IT-folk måtte befinne seg. Ambisjonen er fast “oppmøte” hver siste fredag i måneden, fra kl 1500, på nett. De som jobber med digitalisering og IT, og som ønsker å bli kjent med andre IT-folk, for samarbeid og erfaringsdeling, er alle velkomne. Påmelding gjøres her.

Vil være med i IT-nettverket

Lanseringen av Hub pub skjedde også digitalt, under webinaret Digital og Global 19.2. På dette webinaret var også Trailguide gjest. Daglig leder i Trailguide, Tonje Sameien sier at hun synes IT-Hub Hallingdal er et positivt initiativ.

-Vi håper å kunne være med i et sånt nettverk og kunne bidra med erfaring og kompetanse.

Trailguide ønsker selv å være med å bygge opp en viktig næring for framtida for Hallingdal ved å utvikle programvare og digitale løsninger, spesielt for reiselivet. Trailguide.net er et slikt eksempel.

Du kan se hele webinaret i opptak her:

IT-Hub Hallingdal er et prosjekt hvis mål er å etablere et nettverk av små og store IT-aktører. Det finnes mange selskap som leverer produkt og tjenester innenfor teknologi og digitalisering også i en region som Hallingdal, men det finnes få sterke fagmiljø. Prosjektet ønsker å bidra til at selskapene lettere kan finne hverandre, og at potensielle kunder lettere skal finne teknologi-selskapene. Prosjektet er støttet av Viken fylkeskommune. Les mer om prosjektet her.

Legger også til rette for et fysisk IT-miljø

Det er Bruse AS som er prosjekteier. Selskapet har Hallingdal Kraftnett AS som hovedeier, og er i hovedsak et infrastrukturselskap som bygger fibernett og selger tjenester på fibernettet. Bruse planlegger å flytte inn i nye lokaler i Gol sentrum våren 2021. I den forbindelse vil Bruse også bygge et moderne kontorfellesskap spesielt tilrettelagt for IT-miljøet. Med Bruse-Hub ønsker Bruse også å bidra til å bygge et sterkere IT-miljø i Hallingdal.

kontorfellesskap
Slik ser Bruse for seg at Bruse-Hub skal se ut, et kontorfellesskap for It-miljøet i Hallingdal.

Se også opptak fra tidligere webinar i denne serien: Digital og Global her, der Hidden var gjest.

Skroll til toppen