Jobbihallingdal jobbportal

Ta i bruk jobbihallingdal.no

Bli en aktiv bruker av jobbihallingdal.no, og gjøre rekrutteringsarbeidet lettere.

 

For Hallingdal er det nå etablert en digital møteplass for jobbsøkere, arbeidsgivere og personer som ser på Hallingdal som en mulig fremtidig arbeidsplass. Det er Regionrådet for Hallingdal som har ansvaret for nettstedet, www.jobbihallingdal.no.

Hvorfor jobbihallingdal?

Formålet med møteplassen er å legge bedre til rette for at jobbsøkere og arbeidsgivere lettere «ser» hverandre. I tillegg er det lagt vekt på at personer som ser på Hallingdal som en fremtidig bo- og arbeidsplass kan opprette en profil og legge inn sin cv for å bli mer synlig for næringslivet i regionen. Løsningen er med andre ord langt mer enn bare en vanlig jobbportal. Det er en digital møteplass der jobbønsker og kompetansebehov forenes.

Hva bør arbeidsgiver gjøre?

Arbeidsgivere registrerer seg på nettstedet ved å opprette en egen side. Dette er en enkel operasjon som kun må gjøres én gang, og der arbeidsgiver blir godkjent. Arbeidsgiver administrerer selv sin egen side. Som arbeidsgiver kan du opprette ledige stillinger. Ledige stillinger som registres på NAV (arbeidsplassen.no) vil automatisk komme inn i www.jobbihallingdal.no.

Som arbeidsgiver kan du se jobbsøkere og personer som er registret, som ser på Hallingdal som et mulig fremtidig bo- og arbeidssted. Dette kan dermed lette rekrutteringsarbeidet ved utvide antall potensielle ressurspersoner og fremtidige arbeidstakere.

Ta den i bruk i dag

Tjenesten er gratis og vil kunne bli et viktig verktøy i rekruttering av arbeidskraft til Hallingdal. For å lykkes er det viktig at nettstedet blir brukt av alle parter. Det vil selvsagt ta litt tid før www.jobbihallingdal.no er innarbeidet, men til raskere en kommer i gang og oppnår «kritisk masse» desto bedre.

Forslag til forbedringer?

Det vil i en oppstartsfase kunne være ting som må rettes eller bør endres. Det blir derfor satt stor pris på at kontaktskjema blir nyttet www.jobbihallingdal.no/hjelp/ . På den måten kan du bidra til å utvikle tjenesten slik at den blir enda bedre. Foreløpig er det for eksempel slik at logo som blir lagt inn ikke se korrekt ut dersom den ikke er kvadratisk. Dette vil bli justert av administrator og rette opp i neste versjon.

Den tekniske løsningen er utviklet av virksomheter knyttet til prosjektet IT-Hub Hallingdal.

Skroll til toppen