Hjelp til rekruttering av arbeidskraft

Stadig flere bedrifter som er på jakt etter arbeidskraft har oppdaget muligheten til å søke opp jobbsøkere på www.jobbihallingdal.no.

 

www.jobbihallingdal.no er en digital møteplass for arbeidssøkere og arbeidsgivere. I skrivende stund er det nærmere 50 personer som har registrert seg som aktiv jobbsøker i databasen. Arbeidsgivere som har behov for arbeidskraft kan søke i denne databasen. Flere bedrifter har alt lykkes med å rekruttere arbeidskraft gjennom denne møteplassen. Kanskje du også finner din neste ansatte her?

Bedrifter har også mulighet til å lyse ut etter arbeidskraft på denne plattformen helt kostnadsfritt. I skrivende stund ligger det inne nærmere 130 stillingsannonser for ledige stillinger i både privat og effentlig sektor i virksomheter i Hallingdal. Stillingsannonsene på jobbihallingdal vil automatisk bli plukket opp av www.arbeidsplassen.no, som er NAV sin løsning for å koble ledig arbeidskraft med behov i arbeidslivet.

Det er gratis å bruke www.jobbihallingdal.no, både for aktive og potensielle jobbsøkere, og arbeidsgivere som ønsker profilering og et ekstra verktøy i rekrutteringsarbeidet sitt.

Rekrutteringsplattformen ble også brukt da Hallingdal tidligere i år deltok på digital jobbmesse. Les mer om det her.

Ta gjerne kontakt med oss her dersom du har spørsmål til bruken, eller ønsker hjelp til å komme igang.

Skroll til toppen