nettside skjermdump

Bruker jobbihallingdal.no på jobbmesse

Rekrutteringsplattformen jobbihallingdal.no blir brukt av stadig flere. Mange søker etter jobb i Hallingdal. 

 

Flere jobbsøkere, både med og uten tilknytning til Hallingdal, har funnet veien til jobbihallingdal.no. Det er nå mer enn 40 arbeidstakere som har registrert seg som kandidater, hvorav de fleste som aktive jobbsøkere. Det bør være godt nytt for arbeidsgivere som er på jakt etter arbeidskraft.

Databasen kan brukes både for heltidsstillinger, deltid eller sesongarbeid/sommerjobb, både av de som søker jobb og de som tilbyr arbeid.

Er din virksomhet på jakt etter flere arbeidstakere, kan du kanskje finne kandidaten her? (Du må opprette gratis profil og logge inn som arbeidsgiver for å få tilgang).

Stort behov for arbeidskraft

Mange er tydeligvis på jakt etter folk og kompetanse. I skrivende stund ligger det ute mer enn 100 stillingsannonser, med til sammen over 180 ledige stillinger i Hallingdal. Det offentlige (kommunene) har alene et behov for ca 120 personer i ulike posisjoner! Helse/sosial, utdanning og kontor/økonomi er de mest etterspurte kompetanseområdene.

I privat næringsliv er særlig håndverkere etterspurt, spesielt tømrere. Men også folk med erfaring fra salg og service, bygg og anlegg samt industri og produksjon er etterspurt. Også i reiselivsbransjen er det behov for folk. Permitterte som har stått lenge uten arbeid og som er usikre på om de har jobb å gå tilbake til har kanskje alternativer å gå til.

Blir synlig for jobbsøkerne

På jobbihallingdal.no har nå ca 60 private arbeidsgivere registrert bedriften sin med en gratis profil. Disse virksomhetene blir synlige for alle som besøker nettsiden, også i tider hvor bedriften ikke aktivt søker etter folk. Når det oppstår et behov for folk og ny kompetanse er det enkelt å registrere “stilling ledig”.

Digital jobbmesse i mars

www.jobbihallingdal.no vil bli profilert på en digital jobbmesse i perioden 10.mars til 31.mars.

Det er NAV Asker, Bærum og Drammen som arrangerer. Hallingdal har blitt invitert inn for å ha en stand av totalt 24 på dette arrangementet. DEFA Nesbyen stiller med egen stand. På tidligere messer har det vært opp mot 1000 deltakere. Det kan bety at det er gode muligheter for å bli synlig for jobbsøkere og kandidater fra store deler av det sentrale østlandet.

Vi ønsker å vise hvilke jobbmuligheter som finnes i de seks kommunene i Hallingdal. Det er NAV Hallingdal, Regionrådet for Hallingdal, kommunene, og Hallingdal Næringshage som samarbeider om deltakelsen, og som vil betjene Hallingdal sin felles-stand den 11.mars. Vi vil kunne formidle kontakt mellom jobbsøkere og arbeidsgivere der det er match i kompetanse. De andre dagene er messen også åpen, men da ubetjent.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss:

Bruk mobilkamera for å scanne QR-koden
QR-kode til digital jobbmesse

Ved å rette kamera på smarttelefonen din mot denne QR-koden tas du direkte til oversikten over de digitale jobbmessene.

Du kan også klikke her.

Skroll til toppen