Adventskalender

Følg næringshagens adventskalender

I år gjemmer det seg en bedrift bak hver luke i adventskalenderen vår. Følge oss på facebook, og bli litt bedre kjent med bedriftene i vårt nettverk.

 

Hallingdal Næringshage har i skrivende stund 75 medlemmer/målbedrifter, fordelt på alle kommunene i Hallingdal. Det er rekordmange, og aldri har nettverket av bedrifter i regionen vår vært større. Mye av årsaken til veksten handler om næringshagens økning av aktivitetsnivå, utvidelsen av geografisk nedslagsfelt og det gode samarbeidet med næringsutviklerne i kommunene, regionrådet og destinasjonsselskapene. Mye handler selvsagt også om at 2020 har vært et svært spesielt år.

Årets adventskalender ønsker vi å vie mange av de små og mellomstore bedriftene i vårt nettverk. Mange opplever utfordrende tider, mens andre har hatt markeder som har skutt fart gjennom krisen. Vi har blitt smertelig klar over hvor viktig arbeidsplassene er for oss, og derfor ønsker vi å løfte frem 24 av de små og mellomstore virksomhetene i adventskalenderen. Følg med på vår facebook-side gjennom desember.

Adventskalender

Skroll til toppen