Illustrasjonsfoto korona

Er din bedrift korona-berørt?

Ønsker du en sparringpartner om veien videre? Korona-berørte bedrifter kan få gratis bistand.

 

Bedrifter som er ramma av koronapandemien kan få hjelp og bistand, uten krav til egenandel. SIVA-partnerne i Buskerud strekker ut en hånd, i samarbeid med Viken fylkeskommune, for å bistå de som trenger ekstra støtte. Bedrifter kan få inntil 5 timer uten kostnad. Tilbudet gjelder ut 2020, eller så lenge det finnes midler.

Pandemien har snudd mye på hodet. Hvordan skal man orientere seg i en ny markedssituasjon? Hvilke utviklingsgrep kan gjøres? Hvilke muligheter finnes for din bedrift? Vi bistår virksomheter med å finne finansiering og ekstern kompetanse til små og store utviklingsprosjekter.

Du kjenner hvor skoen trykker. Hallingdal Næringshage har et stort nettverk og god oversikt over mulighetene i virkemiddelapparatet. På grunn av støtte fra Viken fylkeskommune kan næringshagen tilby kostnadsfri oppfølging for bedrifter som er rammet av korona.

Tilbud til hele region Buskerud 

Situasjonen er krevende for mange i næringslivet, men det kommer stadig nye pakker og tiltak lokalt, regionalt og nasjonalt. Dette er viktig og nødvendig, men det kan være krevende for næringslivet å orientere seg. SIVA partnerne; Kongsberg Innovasjon, Buskerud Næringshage, Hallingdal Næringshage og Pan Innovasjon, i samarbeid med Viken Fylkeskommune ønsker med dette å hjelpe bedrifter. Sammen dekker vi tidligere Buskerud inkludert Drammensregionen med å finne frem til løsninger og støtteordninger tilpasset den enkelte bedrift.

Vi ønsker alle selskaper, uavhengig av bransje, velkommen til å ta kontakt. Vi er tilgjengelig hver dag for å besvare spørsmål som du og din bedrift måtte ha.

  • Bernt Ivar Bergum, markeds- og bedriftsutvikler, Hallingdal Næringshage, telefon: 908 21 657, epost: bib@nhage.no
  • Helge Stiksrud, daglig leder, Pan Innovasjon, telefon: 918 23 214, epost: hs@paninnovasjon.no
  • Erik Østreng, forretningsutvikler, Kongsberg Innovasjon, telefon: 926 84 794, epost: erik.ostreng@k-i.no
  • Jon Eystein Lund, daglig leder, Buskerud Næringshage, telefon: 951 561 79, epost: jon-eystein@nhage.com
Logo til Viken fylkeskommune
Tjenesten kan tilbys som følge av støtte fra Viken fylkeskommune.
Skroll til toppen