Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hva er sirkulær økonomi og hvordan kan det bli lønnsomhet for bedriftene

 

Tid: Torsdag 19. oktober kl. 9-11

 

 

Du har kanskje hørt om sirkulærøkonomi, men ikke helt fått med deg hva det dreier seg om? Bli med på et lærerikt og kompakt webinar om sirkulærøkonomi og hvorfor det er relevant for din bedrift, få en innføring i sirkulære forretningsmodeller og hvordan det kan være lønnsomt for din bedrift. Det faglige innholdet leveres av Norsk Senter for Sirkulærøkonomi (NCCE).

Webinaret er en del av prosjektet “Sirkulærøkonomi i distriktsnæringslivet” som blant annet har som mål å øke kompetanse på sirkulærøkonomi i næringslivet i Viken. Prosjektet og webinaret er et samarbeid mellom alle næringshagene i Viken, og er finansiert av Viken Fylkeskommune. Les mer om prosjektet her!

 

Program
  • Hva er sirkulærøkonomi og hvorfor er det relevant for min bedrift?
  • Innføring i sirkulære forretningsmodeller og hvordan ser de ut?
  • Hvordan skape verdi verdi for bedriften gjennom sirkulærøkonomi? Vi får høre erfaring fra relevante bedrifter.
Hvem er webinaret for?

Webinaret om sirkulærøkonomi er åpent for alle som er interessert i tema og ønsker en rask og lærerik innføring.

 

Påmelding

Meld deg på ved å klikke på linken under. Webinaret foregår via teams, og ved å melde deg på via linken under vil du motta to mailer. En mail med “ordrebekreftelse” og en mail med link til webinaret. Klikk på linken for å legge til webinaret i din outlook. Du kan også delta som gjest i teams via nettleser.

 

Klikk her for å melde deg på!

 

Spørsmål

Har du spørsmål om arrangementet eller andre ting kan du kontakte prosjektleder Ida Marie Flatland: imf@nhage.no / tlf. 97 08 98 77.

 

Prosjektet «Sirkulærøkonomi i distriktsnæringslivet» er et samarbeid mellom Hallingdal Næringshage, Buskerud Næringshage, Næringshagen Østfold og Norsk senter for sirkulærøkonomi (NCCE), med støtte fra Viken Fylkeskommune.

 

Når

Dato:
19.10.23
Tid:
09:00 - 11:00

Hvor

Webinar

Other

Kategorinavn
Webinar
Skroll til toppen