Stim Work – en ny møteplass for næringslivet

Et forretningsbygg strategisk plassert i Gol sentrum har blitt pakket inn i stillaser og vil i løpet av våren 2024 fremstå i en ny og moderne drakt – både utvendig og innvendig. Byggeier er Hallingdal Gjensidig Brannkasse (heretter HGB) og det nye koseptet og bygget har fått navnet Stim Work.


Stim Work vil bli et moderne coworking og møteplass for næringslivet i Hallingdal, og andre som har behov for et sted å jobbe, møtes eller holde møter og konferanser. Bygget vil også huse eksiterende faste leietakere som Gjensidige Hallingdal, Økoservice, Azets og Privatmegleren, og man er allerede i dialog med nye spennende aktører.


«Behovet for å møtes mennesker imellom vil aldri «gå av moten», og som samfunnsaktør er vi veldig opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet og skape noe som kommer til nytte i mange år fremover», sier prosjektleder for Stim Work, Tove Hoftun. Videre forteller Tove at næringsbygget i sentrumsvegen i Gol hadde behov for en totalrenovering, og da ville man benytte muligheten til å skape noe nytt og spennende for Gol og Hallingdal.

Hallingdal Næringshage bidrar

Bedriftsutvikler og prosjektleder i Hallingdal Næringshage, Ida Marie Flatland, er leid inn som prosjektressurs i denne prosessen, og skal bl.a. bistå i arbeidet med forretningsutvikling og markedsføring. I disse dager arbeides det med heldigitale løsninger for booking av møterom og oppbygging av gode markedsplattformer for konseptet som skal vekke interesse både lokalt og nasjonalt.

Stim Work er et næringsbygg i Gol sentrum på 1700 kvm som nå bli totalrenovert til et coworking og møteplass.


«Det er veldig inspirerende å få lov til å være med å utvikle Stim Work, og bidra til å skape noe som næringslivet både i Hallingdal og andre kan nyte godt av i fremtiden, sier Ida Marie Flatland. Hallingdal Næringshage er selv leietaker i dette bygget, og vi har opplevd nytten og gleden av å sitte sammen med andre bedrifter, som gjør det ekstra gøy å bidra inn i dette arbeidet.

Fornøyd prosjektleder

Prosjektleder for Stim Work, Tove Hoftun, er godt fornøyd med å ha fått Ida med på laget.
Det er veldig godt å få noen å jobbe sammen med på dette prosjektet. Ida er en solid ressurs som ser prosjektet utenfra og kommer med mange gode innspill. Vi jobber i disse dager med forretningsplan og markedsplaner, og jeg kan røpe at Stim Work vil ha mye spennende på agendaen fremover.
Vår visjon er å skape en møteplass og et fellesskap hvor både enkeltmennesker og store team kan finne inspirasjon, støtte og ressurser til å realisere sine ideer, sier Tove.


Har du spørsmål om prosjektet eller vil komme i kontakt med Hallingdal Næringshage?
Ida Marie Flatland, Hallingdal Næringshage: imf@nhage.no, eller tlf. 970 89 878.
Tove Hoftun, Stim Work: tove.hoftun@gjensidige.no, eller tlf. 957 32 900.

Skroll til toppen