skjermdump usn

Rekruttering gjennom Internship?

Ved å ta imot en student i internship vil din virksomhet få tilgang på ny kompetanse som kan bidra til utvikling og omstilling.

Flere utdanningsinstitusjoner har det som kalles Internship. I praksis er dette en koblingsboks mellom en “nesten ferdig” student, en utdanningsinstitusjon og en arbeidsplass med et behov. Alle arbeidsgivere som er opptatt av å være attraktiv for nyutdannede bør vurdere muligheten. Alle som opplever at mange av de beste kandidatene er kapret, har nå selv en mulighet til å “snike litt i køen”.

Internship i USN

USN, Universitetet i Sørøst-Norge, oppfordrer interesserte offentlige eller private aktører om å ta kontakt. Din bedrift eller organisasjon blir da lagt fram som en mulighet for studentene, og de av studentene som ønsker det vil da kunne søke hos dere. Du velger kandidater basert på søknad, intervju og evt. arbeider studenten kan vise til. Du forplikter deg ikke til å ta imot en student ved å annonsere din interesse.

Les mer om hvilke fagretninger du kan rekruttere fra her gjennom USN.

Her kan du lese mer om hvordan Internship gjennom USN førte til fast ansettelse i en bedrift.

Det er også flere måter å samarbeide med USN på. Les mer om det her.

Internship i BI

Handelshøyskolen BI har også Internship. De skriver følgende om nytten av ordningen. Hensikten med internshipkurset er å gi studentene mulighet til å kombinere næringslivserfaring med studier på en systematisk måte for å øke læringsutbyttet i begge situasjoner.

Næringslivet får tilgang til oppdatert akademisk kunnskap, arbeidskraft og anledning til å være med på kunnskapsutviklingen gjennom å spille inn sine behov for kvalifisert kunnskap i utformingen av internshipopplegg for sine internships. Det er jo også en god måte å jobbe med synlighet på ovenfor utdanningsmiljøene. Det finnes Internship-programmer både på bachelor og master-nivå.

Les mer om det her.

Jobbihallingdal.no

En del studenter, nyutdannede eller under utdanning, har også funnet veien til www.jobbihallingdal.no. Dette er en digital møteplass for alle som søker jobb i Hallingdal og arbeidsgivere som kan tilby arbeid i regionen. Som arbeidsgiver bør du opprette (gratis) profil her, for å være synlig, enten du har ledige stillinger eller ikke. På denne måten er din virksomhet synlig for aktive jobbsøkere.

Registrer deg her: https://jobbihallingdal.no/arbeidsgivere/innlogging-for-arbeidsgiver/

Skroll til toppen