Kursprogram i digital markedsføring

I samarbeid med Kimen Til Vekst har vi gleden av å kunne invitere bedrifter i Hallingdal med på et gratis kompetanseprogram for digital markedsføring.

 

Til høsten 2021 åpner et nytt, gratis kompetanseprogram som skal hjelpe bedrifter med digital markedsføring.

Programmet er todelt:

Workshop del 1 – onsdag 1. september fra 08.30-10.30, åpent for maks 50 deltakere.

Workshop del 2 – tirsdag 28. september fra kl. 08.30-10.30, hvor 15 deltakere fra del 1 vil få anledning til å bli med på del 2 der man går mer i dybden på utvalgte områder.

Hva er bakgrunnen for programmet?

Pandemien har tvunget frem digitalisering av markedsarbeidet og kundekontakten. I 2021 vil trolig smittesituasjonen komme under kontroll i Norge, men hva gjør din bedrift for å videreføre ditt markedsarbeid og din kundekontakt?

Hallingdal Næringshage har, sammen med Kimen Til Vekst, satt opp programmet for å gi kunnskap om digital markedsføring og kundekontakt. Hvilke kanaler skal du velge for hvilke kundegrupper? Treffer du dine kunder best med utsending til SMS og e-postlister? Spørrekonkurranser? Gratis webinar med produktplassering? Eller bør du legge innsatsen i annonsering på Finn, lokale aviser, Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat? Kanskje en egen app eller ny nettbutikk?

Veien videre varierer avhengig av hvilke produkter og tjenester du leverer. Kurset skal finne svar som gjør din forretning mer lønnsom.

Hvordan kan din bedrift bli med?

Det åpnes for inntil 50 deltakende virksomheter i del 1 av programmet. I Hallingdal kan ca. 15 bedrifter også delta på veien videre i et kursprogram del 2, som gjennomføres i samarbeid med Hallingdal Næringshage.

Ta kontakt HER dersom din bedrift er interessert i å delta.

Om Kimen Til Vekst

Kimen Til Vekst vil gjennom ulike ordninger styrke næringslivet i Hallingdal og Valdres. Dette vil gjelde for bedrifter fra Hallingdal og Valdres som er registrert i Brønnøysundregisteret og har et et positivt årsresultat siste regnskapsår.

Tiltakene varierer noe fra år til år. De er finansiert av Sparebankstiftelsen Hallingdal, Sparebankstiftelsen Øystre Slidre og Kimen Til Vekst. Hallingdal Næringshage og Valdres Næringshage samarbeider om enkelte av ordningene.

Les mer om Kimen Til Vekst her.

Skroll til toppen