Hallingsenteret

Hallingsenteret – det digitale kjøpesenteret

Optima Media ønsker å bidra med en form for «klikk og hent» til koronastengte butikker i Hallingdal, og har satt opp en portal som fungerer som et digitalt kjøpesenter.

Det er ingen begrensninger på antall butikker eller utsalgssteder, og det skal finnes kategorier for det meste der slik at man enkelt kan koble sine produkter til ønskede kategorier. Det er også lagt til rette for TakeAway, med tidsstyring for bestilling/levering med Google maps for guiding på hvor spisestedet holder til. For å gjøre handleopplevelsen så enkel som mulig er det også lagt til rette for at butikkene kan chatte direkte med kunden når han er i kjøpemodus.

I teorien kan 100 butikker starte registreringen og være oppe og gå samme dag med ønskede produkter som er klare for salg.

For å komme raskt i gang, valgte de å sette opp alt sammen selv, og ta alle utviklingskostnadene med det. Dette er et kostbart og tidskrevende prosjekt, men de har valgt å ta den risikoen for å hjelpe flest mulig i den kriselignende situasjonen mange er i nå.

Normalt ville de tatt en etableringskostnad for alle butikker/utsalgssteder som ønsker å selge varene/tjenestene sine på senteret, men ønsker nå at flest mulig skal ha råd til å være med, og har derfor valgt å sponse denne foreløpig.

For at dette prosjektet skal være økonomisk forsvarlig må Optima Media ha noe inntjening her, så butikkene kan velge mellom 3 forskjellige nivåer, alt etter hvor mange produkter de ønsker å legge ut: 

  • Nivå 1 koster 199,- pr mnd, og her kan bedriften legge inn inntil 10 produkter
  • Nivå 2 koster 399,- pr mnd, og her kan bedriften legge inn inntil 50 produkter
  • Nivå 3 koster 799,- pr mnd, og her kan bedriften legge inn inntil 500 produkter

I tillegg kommer det en provisjon av omsetningen på 5% til Optima Media, og når de handlende kundene betaler med kort så skal kortselskapet ha et transaksjonsgebyr. For øyeblikket er dette på 2,4% + 2,- men dette vil etter hvert bli lavere når Hallingsenteret kan vise til en viss omsetning, og kortselskapet innvilger bedre betingelser.

Optima Media planlegger å kjøre mye annonsering i Hallingdølen og Hallingradioen nå til påske, men også videre utover for å synliggjøre Hallingsenteret.no overfor kundene.

Les mer om hvordan du kan registrere din butikk her:
https://hallingsenteret.no/bli-forhandler/

Når Hallingsenteret er fylt opp av varer fra butikker/virksomheter kan alle kunder gjøre en trygg handel og støtte det lokale næringslivet
Velkommen til Hallingsenteret.no

Hallingsenteret

 

 

 

 

 

Les artikkel i Hallingdølen HER

Skroll til toppen