Hallingdals framtid som startup-region322293_1438773248068693391_n

Hallingdals framtid som startup-region

Vi inviterer alle som er nysgjerrige på innovasjon og gründerskap til “forspiel” for Startup Extreme 27. april.

 

Hallingdal Etablerertjeneste og Hallingdals Næringshage er lokale partnere for Startup Norway, selskapet som står bak Startup Extreme. Det er første år Startup Extreme blir arrangert i Hemsedal og Hallingdal. Vi ønsker å gi alle i regionen og i vårt nettverk en smakebit på hva Startup Extreme handler om. Det gjør vi gjennom å etablere en felles møteplass dirkete i forkant av eventet, som et pre-event eller vorspiel, onsdag 27. april, fra kl 15-18. Startup Extreme sin offisielle start er kl 18.

Se program for vårt pre-event her.

PROGRAM – ONSDAG 27. APRIL

  • Arrangementet er gratis, men man må melde seg på via DENNE LENKEN.
15:00-15.10: Dørene åpner
  • Møt likesinnede som er interessert i å være med å utvikle Hallingdal som startup-region.
15:10-15:20: Åpning – Fremtidsplaner for Startup Extreme i Hemsedal
  • Maja Adriaensen, gründer av Startup Norway og Startup Extreme tar oss gjennom dagens program og åpner arrangementet med medgründer Knut Wien og Hemsedals ordfører, Pål Rørby.
15:20-15:45: Å bygge et ledende startup økosystem
  • Knut Wien forteller om hvordan Startup Norway jobber med å styrke startup-økosystemet gjennom å bygge opp gründere og deres elementære støttespillere for å kunne produsere de neste startup-suksesshistoriene.
15:45-16:00: Hva er det offentliges rolle i utviklingen av startupøkosytemet?
  • Sissel Kristin Hoel fra DFØ / StartOff forteller om hvordan det offentlige jobber for å inkludere en leverandørgruppe som sjeldent har vunnet frem i det offentlige markedet, nemlig startups!
16:00-16:25: Sofaprat: Startups som drivstoff for regional næringsutvikling
  • Trond Christian Mathiesen fra DNB inviterer de lokale gründerne Pål Rørby, fra Hidden (i tillegg til å være ordfører av Hemsedal), og Christian Schou, fra House of Hygge, til en sofaprat.
16:25-16:40: PAUSE
16:40- 16:55: Fra å investere i hytter til å investere i lokale startups
  • Bjørn Christensen, Partner i Alliance Venture og Senior Investeringsrådgiver i Startup Norway, deler sine erfaringer rundt hvordan man kan utvide investeringsporteføljen sin til å inkludere lokale startups. Hvilken risiko innebærer dette, og hvordan vurderer man potensiale i tidligfase-selskaper?
16:55-17:50: Panel: Hvordan styrke Hallingdal sin framtid som gründer-region?
  • Bernt Ivar Bergum fra Hallingdal Næringshage leder og innleder debatten med innspill fra regionale startup-suksesshistorier. Hvilke ringvirkninger har veksten fra selskapene hatt på lokalmiljøene? Videre inviteres det til diskusjon rundt hvilke områder som bør styrkes i årene som kommer. Hva er utfordringene, og hvor ligger muligheten? Det inviteres til spørsmål og innspill fra publikum!
  • Hallingdals framtid som startup-region
17:50-18:00: Avslutning og forflytning til åpningen av Startup Extreme 

ARRANGEMENT – TORSDAG 28. APRIL

Vi har et begrenset antall billetter til 75% rabatt – meld din interesse på mail til:

Skroll til toppen