26.1.2023- En av de dagene vi husker lenge

En kanondag for historiebøkene

Det ble en kanondag med fullsatt hus og over 120 deltakere på den offisielle åpningen av Reodor Felgens Verksted og Innovasjonssenter som var på Torpomoen den 26. januar. Bak satsingen, initiativet og åpningen finner vi Torpomoen utvikling as og Hallingdal hytteservice i førersete med Hallingdal næringshage som prosjektleder og døråpner. Prosjektet med innovasjonssenteret er en del av en helhetlig satsing som heter Innovasjon Hallingdal med hensikt å skape ny vekst i hele dalen. Prosjektet har pågått i over 1 år med prosjektledelse av vår egen Adnan Helja og Jørund Li fra Torpomoen utvikling as med en bred styringsgruppe ledet av tidligere innovasjonsleder i Nortura Torleif Bjella.  Hallingdal er en stolt region med grunder- og innovasjonskultur få i landet kan matche. Denne dagen viste oss nettopp dette. En dag som fikk frem både latter, glede og inspirasjon hos de fremmøtte. En dag vi husker lenge.

Reodor Felgens Verksted – Norges tøffeste møterom?

Camilla Larsen- vertskapet, fra Torpomoen utvikling sier at dette er “en opplevelse av et møterom” som er tilgjengelig for hvem som helst. Vi kunne ikke mer enige i det utsagnet. Bruken av rommet kan (og skal) variere, avhengig av hva det brukes til – styremøter, strategisamlinger eller festligheter. Reodor Felgens Verksted er en del av innovasjonssatingen i Hallingdal. Konseptet består av Felgen’s oppholdsrom (8 pers) og verksted (12 pers). Rommene kan benyttes hver for seg, eller i sin helhet som et kreativt prosessverktøy for bedrifter og enkeltpersoner/gründere. Som et kreativt prosessverktøy kan rommene benyttes til omstillings, utviklings, og innovasjonsarbeid. En av hovedpersonene bak denne ideen er en kreativ sjel, en kar som både har en egen evne til å komme på gode ideer og få disse ut i livet- Anders Medhus- også kjent som chipsrederen og innovatøren bak Kantefølflak.

Hallingdal Innovasjons- og bærekraftsenter

I lokalene rundt Reodor Felgens verksted finner du virkemiddelapparatet i Hallingdal. Her sitter administrasjonen i Regionrådet for Hallingdal, Hallingdal Næringshage, Hallingdal Etablererteneste, prosjektledelsen i Innovasjon Hallingdal, Sats på Hallingdal og prosjektledere i den nye bærekraftsatsingen i Hallingdal. Det vil si at du møter folk som kan hjelpe deg og din virksomhet til vekst og utvikling på mange områder. Her møter du virkemiddelapparatet i og for Hallingdal.

Det er også verdt å nevne at det er ledige kontorplasser for deg som synes det er nyttig og spennende å sitte tett på kreative sjeler, de som kan “røske” i diverse prosesser og drive disse fremover. Du finner forretningsutviklere, prosjektutviklere, innovasjonsledere og en offensiv innovasjons- og bærekrafskompetanse. For booking og eller kontorplass ta kontakt med camilla@torpomoen.no eller på tlf 92611193- de finner den løsningen som passer deg og din virksomhet best.

Mer info? – Ta kontakt med oss i Hallingdal næringshage og meld deg på vårt NYHETSBREV

Se bilder fra den dagen

 

 

Se også omtalen i Hallingdølen den 28. januar –  HER

Skroll til toppen