Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mediemangfoldet i Hallingdal

mediemangfold

Vet du hvilken kompetanse medieaktørene i Hallingdal har og hvilke tjenester de kan tilby? Har du og din bedrift tenkt over viktigheten og potensialet ved bruk av film og radio i salg og markedsføring?

Av og til kan det være vanskelig å finne ut hva du trenger å gjøre og hvem som kan hjelpe deg og din bedrift med formidlingen. Hvordan skal du nå ut med dine tjenester og varer til dine kunder, tjenestebrukere og andre på en best mulig måte. Hvordan fange interessen når din største konkurrent er Netflix og HBO?

Svaret på disse og flere andre spørsmål har vi en tendens til å søke etter i de store byene. Men hva sier du om vi forteller deg at slik kompetanse finnes i dag og at den finnes i Hallingdal. Bare for å nevne noen så står bedrifter fra Hallingdal i dag bak mye av produksjonen i serien Exit, andre aktører har nasjonale avtaler på å videreformidle idrettsarrangementer. Vi har en lokal avis som stadig får priser for sitt fremoverlente arbeid med å være en av de beste lokalavisene i verden. Med andre ord så har vi en bred og faglig tung lokal kompetanse på det meste innen «formidling gjennom media»

De siste årene har vi erfart at digitalisering og økt behov for å nå ut gir nye utfordringer men også en del muligheter. Det er disse mulighetene vi ønsker å fokusere i dette webinaret. Vi erfarer at de bedriftene som var tidlig ute med de digitale løsningene har økt sin omsetning under koronaåret 2020/2021. De samme bedriftene har gjerne hatt en klar og tydelig digital strategi og satset på å markedsføre og formidle sine tjenester gjennom digitale kanaler.

Derfor har vi nå invitert flere av aktørene til å fortelle om hva du kan gjøre for å lykkes med å nå ut med ditt budskap. De skal gå helt konkret inn på hva de kan tilby av tjenester til bedrifter i Hallingdal.

Program:

  • Velkommen ved Hallingdal næringshage
  • Sjur Dagestad – Bruk av media til formidling
  • Hallingdølen – Hvordan nå ut nasjonalt? Du trenger ikke ut av dalen for å nå ut med budskapet nasjonalt!
  • Film produsentene – Fra ide til ferdig film- «Me produserer oppdragsfilm, dokumentarfilm og reklame.»
  • Radio Hallingdal – Salg og markedsføring gjennom radio
  • GeiloTV – “Streaming, hvor som helst, når som helst”
  • HallingCast – Leksjoner og presentasjoner. Kunsten å formidle
  • Spørsmål
  • Oppsummering og avslutning

Påmelding på linken under. Arrangementet er gratis.

Link til deltakelse sendes i forkant av webinaret.

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
4.5.21
Tid:
11:00 - 12:30
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no

Other

Kategorinavn
WEBINAR
Skroll til toppen