Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Arbeidsrett under pandemien – Hjemmekontor eller Gjemmekontor?

Mange bedrifter opplever at føringer, påbud og anbefalinger kan være kompliserte å forstå i disse dager. Kanskje kan det være nyttig å få litt profesjonell hjelp og veiledning? Meld deg på idag for å sikre din plass på webinaret.

 

Vi har for anledningen invitert advokat Erik Råd Herlofsen i advokatfirmaet SBDL (Storeng, Beck & Due Lund). Herlofsen er hyttenesning på deltid og partner i SBDL i Oslo på heltid. Bakgrunnen for invitasjonen er at Herlofsen og SBDL har hovedsatsningsområde innen arbeidslivsjuss og at firmaet nå vurderer også å etablere et avdelingskontor i Nesbyen og Hallingdal.

Under webinaret vil Herlofsen og hans kollega Benedicte Hille ta en kort presentasjon av firmaet og kort redegjøre for arbeidsgivers styringsrett, særlig relatert til virksomhetens behov for å gjøre midlertidige eller varige tilpasninger grunnet koronasituasjonen, herunder kort omtale hjemmekontorforskriften. I tillegg vil de komme innpå den nye lønnsstøtteordningen for virksomheter som tar arbeidstakere tilbake fra permittering, samt kommentere koronasituasjonen og forholdet til løpende kontrakter og styrets plikt til å vurdere eventuelt oppbud/konkurs.

Advokatfirmaet SBDL ble etablert i 1988 og bistår kommuner og næringslivet innenfor de fleste forretningsjuridiske fagområder, særlig innen arbeidslivsjus. Klientporteføljen spenner fra internasjonale konserner, statlige og kommunale virksomheter, store til små bedrifter, ideelle organisasjoner, fagforeninger og privatpersoner. Firmaet holder til sentralt i St. Olavs gate 27 i Oslo og har i dag 18 medarbeidere med betydelig kompetanse og erfaring fra både offentlig og privat sektor. Firmaet har også et avdelingskontor på Tynset, som betjener fjellregionen og tilliggende kommuner.

Det vil settes av god tid til spørsmål, men Benedicte og Erik vil sette stor pris på å få aktuelle spørsmål tilsendt i forkant – erik@sbdl.no.

Link til webinaret sendes senest 1 time før start.

Påmeldingsavgift
Gratis.

Meld deg på i dag!

 

 

 

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
23.4.21
Tid:
11:30 - 12:30
Kostnad:
Gratis

Hvor

På nett

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no

Other

Kategorinavn
WEBINAR
Skroll til toppen