Fysisk Hub pub - Hallingdal Næringshage AS

Laster Arrangementer

Fysisk Hub pub

IT-Hub Hallingdal inviterer til sin første fysiske Hub pub – En møteplass for folk med interesse for og kompetanse på IT og digitalisering.

IT Hub Hallingdal er et prosjekt som ønsker å legge til rette for samarbeid der det å bygge et miljø i bransjen på tvers av virksomheter er ett av målene. Hub pub skal være et treffpunkt der interesserte kan møtes. På grunn av korona har det til nå kun vært digitale møteplasser, men nå inviteres det til den første fysiske Hub pub.

Arrangementet går av stabelen i Bruse sine nye lokaler i Furuvegen 5 (tidligere Hallingsenteret midt i Gol sentrum), torsdag 17. juni, fra klokka 15.00-1600. 

  • Daglig leder i Bruse, Svein L. Solhjell vil blant annet presentere Bruse HUB og fortelle om spennende prosjekt de har sammen med DEFA.
  • Det blir satt av tid for deltakere til å bli kjent med hverandre og dele erfaringer, samt treffe potensielt nye samarbeidspartnere.
  • Prosjektleder for IT-Hub Hallingdal, Bernt Ivar Bergum, leder seansen. Besøk forøvrig prosjektets hjemmeside her: ithubhallingdal.no. Les mer om IT-Hub Hallingdal her.

På grunn av korona er påmelding nødvendig og mulighet for en tryggest mulig gjennomføring er påmelding nødvendig. Det vil også være et begrenset antall plasser. I henhold til smittevern vil vi også opplyse om følgende: Hvis du er syk eller har symptomer på sykdom, hold deg hjemme. Har du symptomer på covid-19 bør du teste deg. Les evt mer her: https://www.gol.kommune.no/aktuelt/oppdatert-informasjon-om-korona-20.05.2021/

 (Påmeldingsfrist 16.6 kl 16)

Påmelding

9 available Gratis

Vennligst fyll inn alle de obligatoriske feltene

Send bekreftelse til:

Når

Dato:
17.6
Tid:
15:00 - 16:00

Hvor

Bruse HUB
Furuvegen 5
3550 Gol

+ Google-kart

Arrangører

Hallingdal Næringshage AS
IT Hub Hallingdal

Annet

Kategorinavn
Møteplass fysisk
Rull til toppen