Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
logo hallingdalskonferansen

Hallingdalskonferansen 2022

Årets store begivenhet i Hallingdal – Hallingdalskonferansen 2022 – går av stabelen 26. august.

Hallingdalskonferansen er en årlig konferanse – den største i Hallingdal – der næringsliv og det offentlige møtes. Det er lagt opp til inspirerende innlegg med ambisjoner om å skape en hyggelig og nyttig møteplass på tvers av miljøer.

Nytt av året er et tett samarbeid med Helt på vidda-festivalen, som går fra 25.-27. august. I år vil de to arrangementene gå hånd i hånd, for å skape en enda mer innholdsrik opplevelse både for næringslivet og festivalfolket. Hold derfor av disse dagene, inn mot siste helga i august.

Årets program retter søkelys på de problemstillingene vi står overfor i dag. Arrangementet byr på spennende og innsiktsfulle foredrag som vil hjelpe oss på veien i den nye tiden. Næringsprisen 2021 vil også bli delt ut under konferansen.

Hallingdalskonferansen har gjennom flere år utviklet seg til å bli en viktig arena for næringslivet i Hallingdal, offentlige organer og politikk. Konferansen er kjent for å sette lokale næringslivsutfordringer på dagsorden, og å bringe rikspolitiske krefter på scenen for å sette Hallingdals-saker på kartet.

Les mer om Hallingdalskonferansen 2022, med oppdatert program og mulighet for påmelding her.

Når

Dato:
26.8.22

Hvor

Vestlia Resort
Vestlivegen 142
3580 Geilo
Telefon:
22 33 44 55

Other

Kategorinavn
KONFERANSE
Skroll til toppen