Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Frokostmøte: Samarbeid med Den norske forening for styremedlemmer

Ta med deg kaffekoppen denne morgenen. Her vil du få høre om det samarbeidet som nå er inngått mellom Hallingdal Næringshage og Styreforeningen.no.

Hallingdal Næringshage ønsker å legge til rette for økt kompetanse og profesjonalitet innen styrearbeid i Hallingdal og har derfor inngått et samarbeid med Styreforening.no – Den norske forening for styremedlemmer.
Styreforeningen.no er en ledende og foretrukket aktør i Norge når det gjelder utvikling, kurs og rådgiving innen styrearbeid. Hallingdal Næringshage har stor tro på at samarbeidet vil komme våre medlemmer til gode.  Som medlem i Hallingdal Næringshage, vil du få tilgang til et omfattende utvalg i kurs og seminarer til rabatterte priser i tillegg til gratis-arrangementer og jevnlig påfyll av faglig påfyll og nyttig informasjon. Det vil etter hvert være mulig å rekruttere styremedlemmer fra en lokal styrepool for Hallingdal. 

 

Vi starter dagen med informasjon om styreforeningens AUTORISASJONSPROGRAM FOR STYREMEDLEMMER

Her får du en GRATIS, kort og informativ presentasjon av det meget populære: “Autorisasjonsprogram for styremedlemmer” som pr idag finnes i hele 5 valgbare utgaver.

3 på tradisjonell “klasseroms måte” og 2 “nettbaserte varianter”.

Du får høre det meste du trenger å vite om: Hvorfor – Hvordan – Når

Vi vil vise deg litt om praktisk gjennomføring, dele noen opplevelser fra kursdeltakere og fortelle litt om mulig effekt og hva det kan bety for deg og fremtiden innen styrearbeid.

Herunder om hva det vil tilføre deg i de styreverv du pr dato måtte inneha, om styreforeningens styrerekrutteringsbase og deres omfattende arbeid med styrerekruttering, markedsføring av kandidater, nettverk, nettverkssamlinger, etterfølgende CASE-samlinger og “asdvisory board” tilbud med mer.

I løpet av denne gjennomgangen tror vi du vil få et reelt og godt bilde av om Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer er noe for deg!

Velkommen til en hyggelig og informativ gjennomgang – passer perfekt som tilbehør til “frokosten” eller “morgenmaten på jobben”.

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
1.9.22
Tid:
08:00 - 09:00
Kostnad:
Gratis

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no

Other

Kategorinavn
WEBINAR
Skroll til toppen