Delfinale i Startupp Hallingdal - Hallingdal Næringshage AS

Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Delfinale i Startupp Hallingdal

Ide- og pitchekonkurranse
22.10 kl. 19:00

Påmeldingsfristen til årets Startupp Hallingdal gikk ut 1. oktober 2020. Alle deltakerne får tilbud om å delta på en workshop 15.10, på Pers Hotell på Gol. Deretter blir det delfinale i Hallingdal Feriepark i Ål, torsdag 22. oktober, kl. 19:00

Arrangementet er åpent for publikum

Alle deltakerne fra workshop konkurerer om en plass i lokalfinalen på Hallingtinget den 30. oktober. Tre kandidater stemmes frem av en kompetent jury. Du får fire minutter til å presentere og forklare hva som gjør din idé unik!
Meld deg på som publikum deg innen 21. oktober.

Lokalfinale 30. oktober
De tre vinnerne fra delfinalen skal her presentere ideen sin for Hallingtinget, og det er disse som skal stemme frem den som skal representere Hallingdal i fylkesfinalen.

Fylkesfinale i Drammen

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 18. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste idé! 

Premiering

Vinneren av Startup Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/prosjekt og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo, skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

hallingdal_etablerersenter

Påmelding

Tickets are not available as this event has passed.

Detaljer

Dato:
22.10
Tid
19:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , , , , , ,
Hjemmeside:
https://startupp.no/hallingdal/

Sted

Hallingdal Feriepark
Myrovegen 15 3570 + Google-kart
Telefon:
32699200
Hjemmeside:
https://feriepark.no/

Annet

Kategorinavn
IDEKONKURRANSE
Rull til toppen