Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Ide- og pitchekonkurranse

Delfinale i Startupp Hallingdal

Påmeldingsfristen til årets Startupp Hallingdal gikk ut 1. oktober 2020. Alle deltakerne får tilbud om å delta på en workshop 15.10, på Pers Hotell på Gol. Deretter blir det delfinale i Hallingdal Feriepark i Ål, torsdag 22. oktober, kl. 19:00

Arrangementet er åpent for publikum

Alle deltakerne fra workshop konkurerer om en plass i lokalfinalen på Hallingtinget den 30. oktober. Tre kandidater stemmes frem av en kompetent jury. Du får fire minutter til å presentere og forklare hva som gjør din idé unik!
Meld deg på som publikum deg innen 21. oktober.

Lokalfinale 30. oktober
De tre vinnerne fra delfinalen skal her presentere ideen sin for Hallingtinget, og det er disse som skal stemme frem den som skal representere Hallingdal i fylkesfinalen.

Fylkesfinale i Drammen

Vinneren fra den lokale konkurransen møter de andre delfinalistene til den store finalen for Buskerud under Gründeruka onsdag 18. november i Drammen. Finalistene presenterer sine prosjekter for en jury, som til slutt kårer Buskeruds beste idé! 

Premiering

Vinneren av Startup Buskerud får som premie: Kr 30 000,- til utvikling av ide/prosjekt og et tilpasset 2-dagers kompetanseprogram i Oslo, skreddersydd av DNB. Vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor bl.a. Oppstartslosene, Innovasjonsgarasjen og Digital House er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer.

hallingdal_etablerersenter

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
22.10.20
Tid:
19:00
Kostnad:
Gratis

Hvor

Hallingdal Feriepark
Myrovegen 15
3570

+ Google-kart
Telefon:
32699200

Other

Kategorinavn
IDEKONKURRANSE
Skroll til toppen