Smart studio på Flå veksthus

Den siste investeringen på Flå er ikke et nytt hotell og ei heller en ny matbutikk. Det er et helt nytt studio, et studio du ikke finner så mange andre steder.

Denne nye innovative investeringen finner du i 3. etasjen på Flå veksthus. Enkelt å bruke og rigget klart for det meste av formidlings muligheter audiovisuelt. Om du har et videomøte der du er avhengig av ekstra høy kvalitet eller du skal formidle et budskap som skal nå ut til mange, da er dette verdt å teste ut.

Sammen med daglig leder i Flå vekst, Kristian Akervold, tok vi en kort innføring og “kasta” oss ut i det. Her kan du se resultatet da vi spilte inn en video. Det var ikke tid for å lage et manus, selv om dette er mulig å få på noen av de 6 skjermene som studio består av. Hele seansen var over på 15 minutter. Dette viste oss at potensialet er stort og vi kommer tilbake for flere opptak og mer formidling.

Trenger du mer info eller du ønsker å formidle et budskap, så kan du kontakte Kristian Akervold hos Flå vekst på tlf. 928 08 899 eller mail kristian@flavekst.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev: Nyhetsbrev

Skroll til toppen