Utviklingsverkstad berekraft og lokalmat i Viken, 9.mars

Velkommen til en innholdsrik og lærerik dag med fokus på bærekraft, kommunikasjon og samarbeid. Vi skal jobbe sammen om å bli bedre og mer synlig.

Pers hotell, 9.mars kl. 09.00 – 16.00

 

Du får:
– Eit krasjkurs i kva berekraft er
– Lære meir om kommunikasjon og berekraft
– Hjelp til å definere utfordringar og mogelegheiter i eiga verksemd
– Arbeide i nettverk med andre lokalmataktørar som kan ha tips til utviklinga i di verksemd

Du møter:
– Grunnleggjar av Rethink Food, Ola Hedstein
– Inspirator og kurshaldar Pål Knutsson Medhus frå Høve Støtt
– Siderbonde Olav Bleie frå Alde sider i Hardanger
. Rådgjevarar frå Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage
– Innovasjon Noreg, Viken fylkeskommune og statsforvaltaren i Oslo og Viken.

Pris kr 350 pr. deltager.

Påmeldingsfrist: 28.februar.

Les mer og meld deg på her!

For spørsmål kontakte Agnete: abs@nhage.no eller Morten ms@nhage.no

 

Verkstaden arrangerast av Fjellnettverket i samarbeid med Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage.

logo Fjellnettverket liggande

 

Skroll til toppen