- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Utviklingsverkstad berekraft og lokalmat i Viken, 9.mars
Velkommen til utviklingsverksted berekraft og lokalmat
Sted: Pers hotell, 9.mars kl. 09.00 – 16.00
Du får:
– Eit krasjkurs i kva berekraft er
– Lære meir om kommunikasjon og berekraft
– Hjelp til å definere utfordringar og mogelegheiter i eiga verksemd
– Arbeide i nettverk med andre lokalmataktørar som kan ha tips til utviklinga i di verksemd
Du møter:
– Grunnleggjar av Rethink Food, Ola Hedstein
– Inspirator og kurshaldar Pål Knutsson Medhus frå Høve Støtt
– Siderbonde Olav Bleie frå Alde sider i Hardanger
. Rådgjevarar frå Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage
– Innovasjon Noreg, Viken fylkeskommune og statsforvaltaren i Oslo og Viken.
Pris kr 350 pr. deltager.
For spørsmål kontakte Agnete: [email protected] eller Morten: [email protected]
Verkstaden arrangerast av Fjellnettverket i samarbeid med Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage.