Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utviklingsverkstad berekraft og lokalmat i Viken, 9.mars

Velkommen til utviklingsverksted berekraft og lokalmat

Sted: Pers hotell, 9.mars kl. 09.00 – 16.00

Meld deg på her.

Du får:
– Eit krasjkurs i kva berekraft er
– Lære meir om kommunikasjon og berekraft
– Hjelp til å definere utfordringar og mogelegheiter i eiga verksemd
– Arbeide i nettverk med andre lokalmataktørar som kan ha tips til utviklinga i di verksemd

Du møter:
– Grunnleggjar av Rethink Food, Ola Hedstein
– Inspirator og kurshaldar Pål Knutsson Medhus frå Høve Støtt
– Siderbonde Olav Bleie frå Alde sider i Hardanger
. Rådgjevarar frå Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage
– Innovasjon Noreg, Viken fylkeskommune og statsforvaltaren i Oslo og Viken.

 

Pris kr 350 pr. deltager.

Les mer og meld deg på her!

For spørsmål kontakte Agnete: [email protected] eller Morten: [email protected]

 

Verkstaden arrangerast av Fjellnettverket i samarbeid med Buskerud Næringshage og Hallingdal Næringshage.

logo Fjellnettverket liggande

Når

Dato:
9.3.23
Tid:
09:00 - 16:00

Hvor

Pers Hotell
Sentrumsvegen 72
3550 Gol

+ Google-kart

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no

Other

Kategorinavn
Kurs og Workshop
Skroll til toppen