Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tema : Bærekraft i bedrifter

Velkommen til Vannhull Hallingdal

Tema: Bærekraft i bedrifter

 

 

 

PROGRAM

Kl. 08.00 – 08.25

Frokost fra MAT SO KLART,
kaffe/te og mingle med hyggelige folk

***

Kl. 08.30 – 10.00


Bærekraftig bedrift = nøkkelen til suksess

Camilla Brox, bærekraftsrådgiver fra Brox Sustainable Business & Living

 

Bærekraft i praksis

Pål Knutsson Medhus, en miljøsertifisert opplevelsesprodusent fra Høve Støtt

***

 

 

Bærekraftig bedrift = nøkkelen til suksess med Camilla Brox
Fokus på bærekraft er viktig for å sikre langsiktig konkurranseevne, og helt avgjørende for at vi skal sikre våre naturressurser. Det handler om å vite hvordan ens virksomhet påvirker miljøet og klimaet, og hva en kan gjøre for å minske den negative påvirkningen. Videre så springer det ut mange forretningsmuligheter når en tenker nytt. Dette og mere til skal Camilla presentere, og vise eksempler på hvordan ulike bedrifter fra ulike bransjer samarbeider om bærekraft. SAMMEN sikrer vi en bærekraftig fremtid, sier hun.

 

Bærekraft i praksis med Pål Knutsson Medhus
Her får du en forløsende praktisk tilnærming til omgrepet bærekraft! Pål er en praktiker og har jobber med alle de ti bærekraftprinsippene i mange bedrifter, i det ganske land i snart 15 år. Han utfordrer deg og din bedrift til å ta tak! Gjøre noe. Slutte å prate om bærekraft, men heller gjøre det man kan der man er. Og alle de ti prinsippene er like viktige å jobbe med på likt, like mye. Disse prosessene har endret mang en holdning til, og mange bedrifters tilnærming til, BÆREKRAFT i praksis!

Foredragsholdere:

Camilla Brox - Bærekraftsrådgiver
Camilla Brox – Bærekraftsrådgiver

OM CAMILLA

Camilla Brox har siden 2017 drevet Brox Consulting og bistått bedrifter og organisasjoner med å kartlegge muligheter for bærekraftig vekst, kartlegge forretningsmuligheter i det grønne skiftet og utarbeide bærekraft-strategier. Camilla har en Master of Management fra BI hvor hun blant annet har tatt «Bedrifters samfunnsansvar under globalisering og klimapress». Norsk Senter for Sirkulær Økonomi, CCUS Norge, KAN – klimakur for avfallsforbrenning i Norge, Næringshagen Østfold, NITO, Tekna, NTVA og GCE NODE er blant virksomheter som Camilla har bistått.

 

 

Pål Knutsson Medhus – Høve støtt

OM PÅL
I 2008 sertifiserte Pål bedriften sin Høve Støtt, som Norges første Økoturismebedrift. Det var få rundt han som brydde seg om akkurat det, og det har væri ei interessant reise for både Pål og Høve Støtt fram til i dag. Mest fordi verden har endret seg, og at det nå for veldig mange bedrifter handler om å faktisk ta tak i bærekraft. Pål jobber med 200-250 bedrifter hvert eneste år, der tilnærmingen er å få bærekraft til å virke som motivasjon, utviklingsverktøy og rettesnor! Pål sin praktiske tilnærming har ført til mange spennende og gode diskusjoner og samtaler.

 


Arrangementet er gratis
På grunn av bevertning er påmeldingsfristen satt til 8. februar kl 17.00
Velkommen skal du være!

Vi som samarbeider om arrangementet Vannhull Hallingdal, har ambisjoner om å få til 4 frokostmøter i året hvor vi setter dagsaktuelle og regionale temaer på dagsorden.
Dette er for deg som ønsker nettverksbygging på tvers av bedrifter, miljøer og organisasjoner hvor du kan mingle med hyggelige folk over en kopp kaffe/te og en enkel frokost.

ARRANGØRER:

Arrangører Vannhull

 

 

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
10.2.23
Tid:
08:00 - 10:00
Kostnad:
Gratis

Hvor

Pers Hotell
Sentrumsvegen 72
3550 Gol

+ Google-kart

Other

Kategorinavn
Frokostmøte Vannhull Hallingdal
Skroll til toppen