Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
InnovasjonsLab Flå

Stoppested Flå – Hva ønsker DU at vi skal fokusere på?

Vi ønsker å samle alle som er opptatt av fortsatt utvikling og vekst på Flå for å markere starten på prosjektet «Stoppested Flå» og få så mange innspill som mulig på hva som skal til for at flere stopper her og at de som stopper bruker mer tid og penger. Ditt bidrag er kjempeviktig så vi håper du har mulighet til å sette av 3 timer til oss.

 

PROGRAM:

  • kl 12.00   Velkommen ved Flå Vekst, Flå Kommune og Hallingdal Næringshage
  • kl 12.10   Inspirasjon – «Hvordan kan Flå bli en reiselivsvinner?» v/Odd Roar Lange
    Odd Roar er en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister og har Nordens største uavhengige reisenettavis, thetravelinspector.no
  • kl 12.40   Presentasjon av prosjektet «Stoppested Flå» v/Kristian Akervold, Flå Vekst og representanter for Norsk Reiselivsfagskole på Geilo.
  • kl 13.00   Hva er innovasjonslab og gjennomføring av denne v/Adnan Helja fra Hallingdal Næringshage
  • kl 14.50   Oppsummering og veien videre v/Kristian og Adnan

 

For at samlingen skal bli produktiv er det en forutsetning av en deltar på hele programmet. Meld deg på innen onsdag 17. februar.

InnovasjonsLab Hallingdal

Om InnovasjonsLab

En innovasjonslab fungerer som en Workshop, og er en kreativ og skapende metode for å stimulerer til innovasjon. Metodikken er basert på Open Space Technology (OST), og har som primæroppgave å generere ideer, få de til å vokse gjennom samarbeid, og bidra til konkret handling.
Innovasjonslab er utviklet av Innovasjonsverket, et prosjekt støttet av Viken fylkeskommune. Hallingdal Næringshage har arrangert en rekke innovasjonslabber, både bedriftsinterne og på tvers av bedrifter og bransjer.

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
18.2.21
Tid:
12:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis

Hvor

På nett

Other

Kategorinavn
Digital innovasjonsLab
Skroll til toppen