Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Møt fremtiden gjennom utdanning»

Innovasjonslab: «Møt fremtiden gjennom utdanning»

 

Dato: 3.juni

Tid: 09:00 – 12:00

Sted: Vestlia Resort

 

Utdanningssenteret på Geilo har gleden av å invitere deg til en nyskapende Innovasjonslab! Denne workshopen er designet for å inspirere, mobilisere, og fremme en kultur for innovasjon. Sesjonen er for deg som er nysgjerrig, bedriftseiere, og representanter fra kommunale etater som er lidenskapelig opptatt av fremtidens muligheter og samfunnsutvikling gjennom økt kompetanse.

Hva kan du forvente?

Vår Innovasjonslab er ikke bare en workshop; det er en arena hvor magien i kollektiv kreativitet blir utfoldet. Gjennom bruk av Open Space Technology, vil vi dykke dypt inn i innovasjonsprosesser, utforske nye ideer, og oppdage ubegrensede muligheter for vekst og utvikling. Vi ønsker å vite mer om hvordan Utdanningssenteret på Geilo kan hjelpe deg og din bedrift, din kommune og eller deg som privat person til å øke kompetansenivået.

USG er mer enn studiepoeng. Norge har et behov for mange flere yrkesutdannede individer og vi har det samme behovet også i Hallingdal. Den beste måten å gjøre det på er gjennom utdanning og økt kompetanse.

Målet vårt for dager er å skape et dynamisk miljø der du kan dele dine visjoner, utforske nye muligheter og sammen være med å løfte Utdanningssenteret på Geilo til nye satsinger og nye retninger.

Program:

09:00-09:05: Velkommen

09:05-09:25: Inspirasjonsforedrag ved Vegard Herlyng

09:25-09:40: introduksjon til Innovasjonslab

09:45-11:45: Interaktiv workshop ledet av Adnan Helja i Hallingdal næringshage

11:45-12:00: Oppsummering

Bli med oss på en formiddag fylt med inspirasjon, læring, og muligheten til å være med og påvirke et voksende utdanningstilbud i Hallingdal. Dette er din sjanse til å sette ditt preg på fremtiden.

Gjennom hele økta blir det noe å bite i.

Frist for påmelding: 1.juni 2024

Ved spørsmål om arrangementet så kan Adnan Helja, ah@nhage.no kontaktes.

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
3.6
Tid:
09:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis

Hvor

Vestlia Resort
Vestlivegen 142
3580 Geilo

+ Google-kart
Telefon:
22 33 44 55

Other

Kategorinavn
Innovasjonslab
Skroll til toppen