Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Innovasjon Norge

Innovasjonstalen 2023: VIPPEPUNKTET

Vi inviterer deg til å bli med å se og høre Innovasjonstalen 2023 overført på Innovasjon- og Bærekraftssenteret på Torpomoen 15.mai

Hallingdal Næringshage og Toropomoen inviterer til lunsj og visning av “Innovasjonstalen 2023” på Innovasjon- og Bærekraftssenteret på Torpomoen. Utvid nettverket ditt og hør mer om innovasjonsmuligheter i Hallingdal. Overføringen av Innovasjonstalen er i regi av Innovasjon Norge.

 
Program: 
  • Kl. 11.00 – 12.00: Lunsj og mingling på Innovasjon – og Bærekraftssenteret på Torpomoen (2.etg). 
  • Kl. 12.00 – 13.30: Visning av Innovasjonstalen på storskjerm.
  • Kl. 13.30 – 14.00: Innovasjonsmuligheter i Hallingdal ved Hallingdal Næringshage

 

Hva er Innovasjonstalen?

 


Foto: TOM HANSEN (Foto fra innovasjonstalen 2022)

Vi må endre verden. Vi må gjøre forbruket sirkulært, skifte til ren og fornybar energi; vi må ta styringen. Det handler om tempo, energi og framdrift.

Næringslivet har løsninger, vi må få dem opp og fram. Vi er midt i det grønne, digitale skiftet, og det skjer ikke gjennom én eller to løsninger, men gjennom ny teknologi og tusener av løsninger, store og små. Hvordan sikrer vi at norske bedrifter tiltrekker seg de skarpeste hodene, får det beste ut av dem, og beholder dem? Hva skjer med investeringene i nyskaping når investorene finner god avkastning andre steder? Hvem finansierer innovasjon nå? Vi er på vippepunktet. Hvor mye mer må til for at vi skal lande på den grønne siden?

Bli med på Innovasjonstalen 2023. Vi stiller spørsmålene og gir svar som gjør deg litt klokere. For tiende gang samler Innovasjon Norge mennesker, bedrifter og innovatører som sikter mot fremtiden. Hør hva vår samlede kunnskap tilsier er de beste løsningene for et bedre samfunn. Blant innlederne er næringsminister Jan Christian Vestre og Håkon Haugli, som holder selve Innovasjonstalen.

Se mer info på Innovasjon Norge sine sider her.    

Påmelding

Arrangementet er gratis, men vi ønsker påmelding pga. bevertning.

Påmeldingsfrist: 12.mai kl. 16.00.  

 

Har du ikke mulighet til å komme? Fortvil ikke, overføringen er gratis og kan følges digitalt. Egen påmelding via innovasjonorge.no 

 

Torpomoen drift AS

 

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
15.5.23
Tid:
11:00 - 14:00
Kostnad:
Gratis

Hvor

Torpomoen
Torpomoen 27
3579 Torpo
Telefon:
32 08 29 20

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no
Skroll til toppen