Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gratis webinar om SkatteFUNN og regionale virkemidler

 

 

 

Tid: 28. mars kl. 09.00-10.00

Påmeldingsfrist er søndag 26.mars kl. 16.00

Meld deg på her!

 

Innhold

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. I dette kurset vil du få hjelp til å forstå hvilke forsknings- og utviklingsaktiviteter som kan inngå i SkatteFUNN-prosjekter, og veiledning til en god prosjektbeskrivelse. Gjennom ulike eksempler lærer du også hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse.

Det vil også bli gitt en kort orientering om ordningen FORREGION og kompetansemegling som er en del av ordningen. Kompetansemegling er et gratis tilbud til de bedrifter som trenger bistand for å komme i gang med å bruke FoU i sitt innovasjonsarbeid.

Program

09.00: Innledning

09.05: Orientering SkatteFUNN-ordningen og spørsmål og svar fra chat

09.50:  Orientering om FORREGION og kompetansemegling i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark

Påmelding

Meld deg på her!

Påmeldingsfrist er søndag 26.mars kl. 16.00

 

Spørsmål om webinaret kan rettes til Tom Skyrud, spesialrådgiver Offentlig sektor og regional utvikling, tlf. 414 200 68, e-post: tsk@forskiningsradet.no

 

OM SKATTEFUNN:
SKATTEFUNN Skattefradragsordning for bedrifter med utviklings- og forskningsprosjekter og passer for alle bedrifter som planlegger et innovasjonsprosjekt.

LES MER HER

Når

Dato:
28.3.23
Tid:
09:00 - 10:00

Hvor

Webinar

Arrangør

Forskningsrådet
Telefon:
41420068

Other

Kategorinavn
Webinar
Skroll til toppen