Bygg Team Gol

Bolig- og hytteleverandør for hele Hallingdal

 

De har kontor på Gol og startet opp med to mann i 2001, og fram til idag er de 19 ansatte. De benytter i hovedsak egne lokale håndverkere og underentreprenører og følger byggeprosessen nøye med egen prosjektleder og byggeplasstyring, slik at kvaliteten sikres og ivaretas hele veien.

De tilbyr hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger i ulike størrelser og prisklasser, med høy kvalitet på håndverket, tilpasset kundens behov og ønsker. De har også god tilgang på tomter som de kan tilby kundene.

Med dedikerte personer i alle ledd, fra første møte til salg og drift, gir de god kundeservice med individuell oppfølging og kommunikasjon. Med deres lange erfaring og praktiske innsikt gir de kunder råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen, og skaper god trygghet for kundene. De tar på seg hele byggeprossessen fra A til Å dersom det er ønskelig, fra tomtebefaring med bistand til plassering av bygget, alle fag fra graving, mur/betong, rør, el, maling, tegninger, dokumenter for byggesøknad osv. Alle avtaler gjøres ihht Norsk Standard basert på Bustadsoppføringslova med tilhørende garantier, og de forsikrer bygget i hele byggeperioden.

Med Bygg Team AS sin bistand skal det være enkelt å få realisert sin bolig- eller hytteprosjekt. De legger sin ære i at kundene skal bli fornøyde, for fornøyde kunder er de beste ambassadørene og de blir ivaretatt i hele prosessen.

Godt håndverk – din trygghet!

Bygg Team Gol

Les om andre medlemsbedrifter

Ja, jeg vil vite mer om medlemsskap i Næringshagen

Skroll til toppen