Skarvhytta - inspirert av fjell - Hallingdal Næringshage AS

Skarvhytta – inspirert av fjell

Arkitekt Ingar Dalen har hentet inspirasjonen til Skarvhytta fra Skarvheimen – fjellområdet som strekker seg fra Hemsedal i øst til Aurland i vest. Tanken bak designet var å gjøre kontrasten mellom inne og ute så liten som mulig. Bruk av store vindusflater, ubehandlet lerk og åpne romløsninger gir Skarvhytta en særegen nærhet til omgivelsene. Hytta er praktisk, stilren og med flere originale løsninger. Den er dessuten basert på elementer, noe som gir den enkelte muligheten til å utvide hvis behovet skulle melde seg.

Skarvhytta er et moderne hyttekonsept, enkel i sin uttrykksform, med et design inspirert av Skarvheimen. Store vindusflater gjør at man opplever nær kontakt med naturen utenfor. Skarvhytta finnes i to modeller: Skaret og Nuten.

Skarvhytta leveres i flere størrelser, fra og med 60m2. Hytta er elementbasert og kan enkelt tilpasses både i størrelse og innhold. Det har vært et sterkt fokus på å utvikle en arealeffektiv hytte, deriblant minst mulig gangareal. Alle hyttene inneholder en åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom, hems, bad/wc, inne- og utebod og carport. Skarvhytta kan leveres nøkkelklar eller som byggesett.

Skarvhytta – Inspirert av fjell

skjermdump
Skarvhytta.no
logo

Les om andre medlemsbedrifter

Ja, jeg vil vite mer om medlemsskap i Næringshagen

Rull til toppen