Målbedrifter

En målbedrift er en virksomhet som har inngått avtale med Hallingdal Næringshage om bistand til en eller annen form for forretningsutvikling. 

Alle bedrifter med ønske om vekst kan være målbedrift. Arbeidet med hver enkelt bedrift er basert på individuell kartlegging. Bedriften betaler en egenandel. Bedriftene listet opp her er målbedrifter per i dag (oppdateres jevnlig):

Nesbyen Næringstun vil legge til rette for næringsutvikling i Nes. Ved å samle lokale og regionale aktører ønsker man å legge til rette for mer samarbeid og på den måten bidra til innovasjon, nyskaping og utvikling.

Les mer

Skaugum Bestikk er håndlaget på Geilo med lidenskap for form og estetikk. Siden 1943 har bedriften vært med til både hverdag og fest.

Les mer

Hallingdal Catering ble stiftet i 2007 og er et cateringselskap med fokus på kvalitet i alle ledd. Fra kjøkkenet på Torpomoen leveres cateringmenyer til alle typer arrangementer i hele Hallingdal og Valdres.

Les mer

Hallingplast ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).

Les mer

Hendug har erfarne fagfolk med fokus på kvalitet som bygger anneks, hytter og hus i tømmer (laft/ stavlaft) og bindingsverk, og tilbyr sine tenester i heile Hallingdal; frå Flå til Hol.

Les mer

WOPAS er det nye, giftfrie alternativet for strøm-, tele- og marine stolper. Produktene gir redusert miljøbelastning, med naturtre innkapslet i polyetylen.

Les mer

Stiger til tak AS kan levere takstige direkte på hytta,
og om du ønsker det også montere takstigen for deg. Bedriften ble etablert i 2018, men har likevel 15 års erfaring med tak.

Les mer

Skred utfører skredfarevurderinger for alle typer skred i bratt terreng: snøskred, steinsprang samt jord- og flomskred.

Les mer

Fjellmøbler lager robuste møbler for hytte og bolig, og ser gjerne på skreddersydde løsninger etter spesifikke mål og ønsker, men har også flere faste modeller.

Les mer

Hallingdata har systemutviklere med spisskompetanse innen blockchain-, web-, database- og app-utvikling.

Les mer

Espegard tilbyr alt som trengs for håndtering av ved, og er ledende på vedemballasje i Norden. I tillegg leveres tretjære, samt en rekke produkter for uteliv, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.

Les mer

Gol Kjøl og Frys er en F-gass sertifisert bedrift som fra 2018 også innehar Sentral godkjenning klasse 1. Bedriften leverer produkter og tjenester innen kjøl/frys og varmepumper til privat og næringsmarkedet.

Les mer

Torpo Gjestegård ligger langs riksvei 7, midt i Hallingdal. Her finner du hytter, leiligheter, hotellrom og røffe leiligheter for ski- og sykkelbums.

Les mer

Bergsjøstølen er en fjellstue på 1100 meters høyde i ålingsfjellet, med tilbud både om overnatting og servering.

Les mer

Helselaben har en helhetlig tilnærming til et sunt liv. Bedriften tilbyr rom for å trene alene, i grupper eller med PT.

Les mer

Hemsedal Fjellsport tilbyr klatring, guiding, snorkling, aktiviteter og kurs for familier, grupper og enkeltpersoner. Bedriften driver også Høyt og lavt klatrepark og leier ut kanoer og utstyr til via ferrata. 

Les mer

Ål Skisenter ligger sentralt til, midt i hjertet av Vinterlandet Hallingdal. Skisenteret har snøkanoner som til enhver tid sikrer 13 km med velpreparerte løyper av forskjellig vanskelighetsgrad, der fallhøyden er på over 450 m.

Les mer

Dagny PR finner og forteller din historie. Bedriften ivrer etter å oppdage kjernen i det kunden ønsker å formidle – både som menneske og som bedrift.

Les mer

Aasberg Alarm AS leverer trådløst internett i områder uten fibertilkobling, samt alarmsystemer,  smarte hus, varmestyring, elektriske bommer, webkamera og andre smart-løsninger for hytter, hus og næring.

Les mer

Slettane er et lite firma som bistår med arkitektoppdrag med erfaring både innenfor nybygg og tilbygg av eneboliger og hytter. Bistand til byggesøknader er også mulig om ønskelig.

Les mer

Advokat Njøsen AS har høy kompetanse og lang erfaring, og tar på seg saker innenfor de fleste rettsområder.

Les mer

Data Consult har hovedkontor på Nesbyen. Kompetansen spenner fra server, database, nettverk, brannmur, lagring og pc til økonomisystemer, drift, Opus tannlegesystemer, ITIL, opplæring osv.

Les mer

TurUte tilbyr spesielt tilpassede og tilrettelagte turer og aktiviseringstilbud på oppdrag for private og statlige institusjoner, der hver tur tilpasses den enkeltes problematikk med fokus på aktivt friluftsliv og mestring.

Les mer

Brøto Transport utfører transportoppdrag som dekker det meste av Østlandet, men tar også oppdrag andre steder i Norge, inkludert stykkgodsrute fra Hallingdal-Oslo-Hallingdal, samt utleie av søppelcontainere.

Les mer

Fjellsølv AS ble opprettet av kunsthåndverker Job Morales høsten 2017. Han har en allsidig håndverksbakgrunn fra Mexico og Norge. Produktene er håndlagde sølvsmykker.

Les mer

Ålhytta er det estetiske, funksjonelle og stilsikre valget. Siden 1966 har Ålhytta høstet oppmerksomhet og positiv omtale for sitt konsept og gode arkitektur.

Les mer

Kreator er et designbyrå – et sted der gode ideer oppstår, luftes med hverandre og gjennomføres. Godt forankret og med et smakfullt design. Kombinasjonen av ulike hoder gir oss muligheten til å løse de fleste utfordringer.

Les mer

Varghytta  har moderne arkitektur med høy standard og innovativ design. Smartrom-løsningene Innobo gir en romslig og kostnadseffektiv hytte for hele familien.

Les mer

Hallingdal Økonomiservice er et autorisert rekneskapsbyrå med lokal forankring. Bedriften har kompetansen og engasjementet som kan hjelpe deg og din bedrift til å nå dine resultatmål.

Les mer

Skarvhytta er et moderne hyttekonsept til en fornuftig pris. Hyttene er enkel i sin uttrykksform, med et design inspirert av Skarvheimen.

Les mer

Sønsteby Foto er en fotograf på Gulsvik som tar bilder av det meste, liker å lage fotoshoot med en kreativ vri. Er også veldig glad i å ta bilder på tur.

Les mer

MIO tilrettelegger og/eller drifter styringssystem og HMS-ledelse i bedrifter, og tilbyr verktøy for målstyring for å kvalitetssikre lønnsomme og effektive prosesser.

Les mer

Glente har sett behovet for bedre bilde og kameraløsninger og tok initiativ til å starte selskapet våren 2011. Besdriften tilbyr produkter og tjenester for web-kamera og driftsløsninger.

Les mer

Gulsvik sag & høvleri ble etablert som dampsag i 1925 av Kolvin Gulsvik. Tidlig på 1990-tallet var det slutt. Nå åpnes dørene igjen…

Les mer

Hemsedal Huskies er et familiedrevet selskap med 43 hunder, 2 hester, 1 katt, og 4 folk (Johan, Marianne, Augusta Oline & Embla Cecilie). Bedriften har tilbudt turer med hundeslede i Hemsedal om fjellområdene rundt siden 2003.

Les mer

Flå Vekst ble etablert i 2014 for å bidra til at enda flere eventyr ser dagens lys på Flå. Det overordnede målet til selskapet er å tilrettelegge for befolkningsvekst og næringsutvikling i kommunen.

Les mer

WSP-Engineering er den eneste aktøren i Hallingdal som driver med byggeteknisk prosjektering (RIB). Lokalkontoret på Gol driver med prosjektering av alle typer konstruksjoner, fra små hytter til store forretningsbygg, samt bruer, kulverter og støttemurer med mer.

Les mer

HallingEventYr tilrettelegger for firmafester, eventer og tilbyr aktiviteter for grupper. Bedriften disponerer også Rime gård, den aller første «Farmen-gården» (TV2 i 2001), som kan brukes til små og store sammenkomster.

Les mer

ECT AS er Norges største selvstendige ingeniørfirma innenfor elektroteknikk, med fokus på energi, bygg, anlegg, industri og samferdsel. 

Les mer

Back to top