Lederforum - Hallingdal Næringshage AS

Laster Arrangementer
  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lederforum

TEMA: Kriseledelse og hvordan komme ut av krisa

Etter at Norge ble stengt ned i mars, har vi fått nye utfordringer, som ingen av oss hadde forutsett. Dette har ført til at mange bedrifter har måttet redusere eller innstille sine aktiviteter, og dermed mistet deler av, eller hele inntektsgrunnlaget sitt.

Som leder skal du i denne situasjonen ta vare på både ansatte, kunder og bedrift. På kort sikt må du gjennomføre tiltak for at bedriften skal overleve.  På lang sikt må du se etter nye muligheter, i et marked vi ikke helt vet hvordan vil se ut. Dette er krevende!

Vi inviterer til en (fysisk) samling i lederforum, med tema kriseledelse og hvordan komme ut av krisa. Vi følger myndighetenes veileder for gjennomføring av arrangement for å forebygge smittespredning. Det betyr tilrettelegging for god håndbygene, god plass og begrensning i antall deltakere i lokalet.

Kanskje står du fremdeles midt oppi kaoset. Kanskje den mest akutte fasen er over. Uansett kan vi risikere å få med oss følgene av krisa lenge.

Program: 

  • Hallgeir Mythe, seniorrådgiver i Crafting House, vil forelese om kriseledelse og invitere til refleksjon og erfaringsutveksling. I tillegg er flere spesielt invitert til å dele av sine erfaringer i forbindelse med korona-pandemien. Det gjelder: 
  • Ola Stave, adm.dir i Hallingdølen AS.
  • Inger Haug, Ål skisenter.
  • Geir Strømmen, kommuneoverlege i Ål og Hol.
  • Bernt Ivar Bergum og Stian Bogar fra Hallingdal Næringshage vil presentere noen virkemidler for å komme ut av krisa, og se på muligheter framover. 

Pris er inkludert lunsj. (Hver deltaker får utdelt hver sin pakke med lunsj).

Påmelding må gjøres innen mandag 11. juni kl 1500. 

Påmelding

Billetter are not available as this arrangement has passed.

Når

Dato:
12.6.20
Tid:
09:00 - 13:00
Kostnad:
Gratis-750.00

Hvor

Torpomoen Drift
Stasjonsvegen 2B
3579 Torpo
Telefon:
32 08 29 20

Arrangør

Hallingdal Næringshage AS
E-post:
post@nhage.no

Other

Kategorinavn
Nettverk
Scroll to Top